Johan Formgren, grundare @ Node

Årets digitala nybyggare 2017

vinnaren är *trummvirvel* Node!

(17/11-17 - SWE) Åredagen / Årekvällen: På den årliga företagargalan Åredagen/Årekvällen hade vi på House Be den stora äran att dela ut priset "Årets Digitala Nybyggare" till bolaget Node. Trots en hård konkurrens kändes valet för året givet med motiveringen: 


"Bolaget som vinner utmärkelsen ”Årets Digitala Nybyggare” grundade sin verksamhet i Berlin, vidareutvecklade sin affär i Stockholm och flyttade sitt huvudsäte till Åre för ungefär ett år sedan. Sedan dess har allt större kunder lagts till kundlistan och antalet medarbetare har vuxit från 3 till 7, vilket bara ser ut att vara början. 


Förutom att vara drivna entreprenörer är personerna bakom bolaget föredömen både gällande attityd, ambition och målmedvetenhet. Utöver det bidrar man med nya arbetstillfällen till Åre och hjälper till att sprida ordet om Åre som arbetsplats långt utanför Jämtland gränser. Vi vågar påstå att bolaget är världsledande inom sitt område - Att hjälpa företag visualisera fokus och engagera medarbetare. Vinnaren är Node."


Vi lyfter på mössan, bockar oss djup och är stolta att ha er här i Åre Node-gänget.


Läs mer om bolaget här: www.itsinthenode.com